Identificatie 
Maatschappelijke zetel en het adres waar de gegevens worden verwerkt:

mr light
Pleispark 7
9051 Sint-Denijs-Westrem - België
BTW: BE 0891 435 344

U kunt onze website vrij bezoeken en daarbij informatie raadplegen over onze producten en diensten zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens hoeft te verstrekken. Alleen als u ons wilt contacteren via het contactformulier of u wenst te bestellen, moet u uw persoonsgegevens meedelen. Telkens als u persoonlijke informatie verstrekt, zal Mr. Light ze behandelen in overeenstemming met het hier beschreven beleid en de wettelijke verplichtingen inzake de verwerking van persoonsgegevens.

1. Vertrouwelijke verwerking van persoonsgegevens

De persoonlijke gegevens die Mr. Light verzamelt, worden opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet toegankelijk is voor het publiek. Het bestand kan alleen maar geraadpleegd worden door een beperkt aantal personen in dienst van Mr. Light, die deze informatie nodig hebben voor de uitoefening van hun functie. De informatie zal louter voor interne doeleinden verwerkt worden. Mr. Light geeft geen persoonlijke gegevens door aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten. In het uitzonderlijke geval dat Mr. Light persoonsgegevens toch doorgeeft aan organisaties of bedrijven waar zij mee samenwerkt, wordt dat uitdrukkelijk vermeld of wordt u uitdrukkelijk om uw toestemming gevraagd. In geval van een datalek zal Mr. Light dit binnen de 72 uur kenbaar maken aan de Privacycommissie, tenzij kan worden aangetoond dat het lek geen gevaar betekent voor de verzamelde persoonsgegevens.

2. Doel van verwerking

Mr. Light verwerkt de verzamelde persoonsgegevens om u te identificeren en eventueel met u in contact te kunnen treden en u een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden. De gegevens kunnen ook gebruikt worden om u te informeren over nieuwsfeiten, nieuwe diensten en nieuwe producten van Mr. Light. Als u zulke informatie niet wilt ontvangen, kunt u dat per e-mail (info@mrlight.be) of per brief melden aan Mr. Light.

3. Toelating voor verwerking

Door uw persoonsgegevens te verstrekken geeft u Mr. Light uitdrukkelijk de toestemming om ze te verwerken voor de hierboven vermelde doeleinden. Als Mr. Light uw persoonsgegevens voor andere doeleinden wenst te verwerken of ze wil doorgeven aan organisaties of bedrijven waar zij mee samenwerkt, dan zal zij u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming vragen en kunt u zich daartegen verzetten.

4. Recht op inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de gegevens die Mr. Light over u geregistreerd heeft in te zien en eventueel onnauwkeurige of onvolledige gegevens te laten corrigeren. Bovendien kunt u op elk moment vragen dat uw persoonsgegevens uit het bestand van Mr. Light verwijderd worden. U kunt zich daarvoor per e-mail (info@mrlight.be) of per brief tot Mr. Light wenden.

5. Cookie Policy

Algemeen

Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek van onze website weer naar onze servers teruggestuurd worden, zodat er niet alleen een optimale werking van de website gegarandeerd kan worden maar u tevens een betere dienstverlening kan aangeboden worden.

Immers, cookies onthouden bepaalde keuzes en instellingen die u heeft gekozen zodat een volgend bezoek sneller, efficiënter en ook eenvoudiger kan verlopen.

Informatie per soort cookie

Permanente cookies: Met behulp van permanente cookies kan de bezoeker herkend worden bij een nieuw bezoek op de website. De website kan daardoor speciaal op voorkeuren van de bezoeker worden ingesteld. Ook wanneer er door de bezoeker toestemming werd gegeven voor het plaatsen van de cookies kan dit door middel van een cookie worden onthouden. Hierdoor hoeft de bezoeker niet steeds zijn voorkeuren te herhalen waardoor er tijd bespaard wordt. Permanente cookies kunnen verwijderd worden via de instelling van de webbrowser van de bezoeker.

Sessie cookies: Met behulp van sessie cookies kan worden nagegaan welke onderdelen van de website de bezoeker heeft bekeken. De diensten kunnen daardoor zoveel mogelijk aangepast worden op het surfgedrag van de bezoekers, zodat wederom een optimaal en prettig gebruik van de website gegarandeerd kan worden. Sessie cookies worden automatisch verwijderd zodra de webbrowser wordt afgesloten.

Functionele cookies: Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Bijvoorbeeld cookies die login-gegevens onthouden, taalvoorkeuren, etc.

Analytische cookies: Via de website wordt een cookie geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Deze dienst wordt gebruikt om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers van de website de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht is, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Voor het overige kan verwezen worden naar de Privacy Policy van Google.

Cookies gebruikt op deze site

WooCommerce

Functioneel

Gebruik

We gebruiken WooCommerce voor webshop management. Lees meer

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Functioneel

Naam
Expiratie
verscheidene
Functie
Opslaan van gebruikersvoorkeuren
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van artikelen in een winkelwagen
Naam
Expiratie
permanent
Functie
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Volgen van acties door gebruikers op een webpagina
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Volgen van acties door gebruikers op een webpagina

Wistia

Statistieken, Marketing

Gebruik

We gebruiken Wistia voor het tonen van video's. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Wistia Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
Expiratie
permanent
Functie
Opslaan of de gebruiker de ingesloten inhoud heeft gezien

Marketing

Naam
Expiratie
permanent
Functie
Volgen van acties door gebruikers op een webpagina

WordPress

Functioneel

Gebruik

We gebruiken WordPress voor website ontwikkeling. Lees meer

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Functioneel

Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van browserspecificaties
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Checkt of cookies kunnen worden geplaatst
Naam
Expiratie
permanent
Functie
Opslaan van gebruikersvoorkeuren
Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Opslaan van gebruikersvoorkeuren
Naam
Expiratie
permanent
Functie
Ingelogd houden van gebruikers

Facebook

Marketing, Functioneel

Gebruik

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Marketing

Naam
Expiratie
3 maanden
Functie
Volgen van bezoeken over verschillende websites
Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Laatste bezoek opslaan
Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Opslaan van account details
Naam
Expiratie
3 maanden
Functie
Opslaan van een unieke sessie ID
Naam
Expiratie
3 maanden
Functie
Adverteren of retargeting
Naam
Expiratie
90 dagen
Functie
Ingelogd houden van gebruikers
Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Voorkomen van fraude
Naam
Expiratie
30 dagen
Functie
Opslaan van een unieke gebruikers ID
Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Opslaan van browserspecificaties
Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Opslaan van account details

Functioneel

Naam
Expiratie
1 week
Functie
Bepalen van schermresolutie
Naam
Expiratie
90 dagen
Functie
Voorkomen van fraude
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan en volgen of het browser tabblad actief is

Google Analytics

Statistieken

Gebruik

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven

Complianz

Functioneel

Gebruik

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie. Lees meer

Delen van gegevens

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen. Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
Expiratie
365 dagen
Functie
Registreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
Naam
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
Expiratie
365 dagen
Functie
Opslaan van cookie voorkeuren
Naam
Expiratie
365 dagen
Functie
Store if the cookie banner has been dismissed

Stripe

Functioneel

Gebruik

We gebruiken Stripe voor verwerken van betalingen. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Stripe Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
Expiratie
1 jaar
Functie
Voorkomen van fraude

Google Fonts

Marketing

Gebruik

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

Marketing

Naam
Expiratie
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

Google reCAPTCHA

Marketing

Gebruik

We gebruiken Google reCAPTCHA voor spampreventie. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google reCAPTCHA Privacyverklaring.

Marketing

Naam
Expiratie
sessie
Functie
Verzoeken van bots filteren
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Verzoeken van bots filteren
Naam
Expiratie
permanent
Functie
Verzoeken van bots filteren

Google Maps

Marketing

Gebruik

We gebruiken Google Maps voor het vertonen van kaarten. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Google Maps Privacyverklaring.

Marketing

Naam
Expiratie
verloopt direct
Functie
Vraagt het IP adres van de gebruiker op

Vimeo

Statistieken

Gebruik

We gebruiken Vimeo voor het tonen van video's. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Vimeo Privacyverklaring.

Statistieken

Naam
Expiratie
10 minuten
Functie
Volgen van doelgroep bereik
Naam
Expiratie
2 jaren
Functie
Opslaan van gebruiksgeschiedenis

YouTube

Marketing

Gebruik

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Marketing

Naam
Expiratie
sessie
Functie
Opslaan van locatiegegevens
Naam
Expiratie
6 maanden
Functie
Adverteren of retargeting
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Interactie volgen en opslaan
Naam
Expiratie
8 maanden
Functie
Opslaan van gebruikersvoorkeuren

Twitter

Functioneel, Marketing

Gebruik

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
Expiratie
permanent
Functie
Load balancing functionaliteiten

Marketing

Naam
Expiratie
permanent
Functie
Opslaan of de gebruiker de ingesloten inhoud heeft gezien

WhatsApp

Functioneel

Gebruik

We gebruiken WhatsApp voor chat support. Lees meer

Delen van gegevens

Voor meer informatie, lees de WhatsApp Privacyverklaring.

Functioneel

Naam
Expiratie
6 dagen
Functie
Opslaan van taalvoorkeuren
Naam
Expiratie
sessie
Functie
Toegang verschaffen

Diversen

Doel wordt onderzocht

Gebruik

Delen van gegevens

Het delen van gegevens is in afwachting van onderzoek

Doel wordt onderzocht

Naam
e_kit-elements-defaults
Expiratie
Functie
Naam
lastExternalReferrer
Expiratie
Functie
Naam
lastExternalReferrerTime
Expiratie
Functie
Naam
tinvwl_wishlists_data_counter
Expiratie
Functie
Naam
tinvwl_update_data
Expiratie
Functie
Naam
woocommerce_items_in_cart
Expiratie
Functie
Naam
woocommerce_cart_hash
Expiratie
Functie
Naam
__stripe_sid
Expiratie
Functie
Naam
storeApiNonce
Expiratie
Functie
Naam
wp_lang
Expiratie
Functie
Naam
sbjs_migrations
Expiratie
Functie
Naam
sbjs_current_add
Expiratie
Functie
Naam
sbjs_first_add
Expiratie
Functie
Naam
sbjs_current
Expiratie
Functie
Naam
sbjs_first
Expiratie
Functie
Naam
sbjs_udata
Expiratie
Functie
Naam
sbjs_session
Expiratie
Functie
Naam
hsoffset_product_60c2357e72f05
Expiratie
Functie
Naam
seopress_save_tab
Expiratie
Functie

Beheer en verwijdering van cookies

U kunt zelf bepalen of u cookies accepteert of weigert. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt uw toestemming gevraagd voor het plaatsen van deze cookies. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt de instellingen van uw browser meestal zo aanpassen dat cookies worden geweigerd. U dient dit voor elke browser en voor elke computer opnieuw in te stellen. Klik op de Help-functie van de gebruikte browser om te lezen hoe u zelf uw instellingen aanpast.

Hou er rekening mee dat het niet aanvaarden, uitzetten of verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde functionaliteiten van de website minder toegankelijk zijn of slecht functioneren.

Laatst bijgewerkt: mei 2023

Waar ben je naar op zoek?
Typ het woord dat je wilt zoeken en druk op "enter"