Heb je vragen over jouw bestelling, een product of kun je niet vinden wat je zoekt op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons het beste bereiken via e-mail: info@mrlight.be

Betaalmethoden

Veilig, snel en gemakkelijk betalen

Je kunt jouw bestelling veilig afrekenen via Bancontact, kredietkaart of via overschrijving. Wij maken gebruik van de diensten van Mollie en garanderen daarmee een veilige verwerking van jouw betaling.

Verzending

Je ontvangt jouw bestelling via koerierdienst. We gaan met de uiterste zorgvuldigheid om met onze kwetsbare producten, zodat deze producten ook in hoge kwaliteit bij jou afgeleverd worden.

Levertijden

Bestellingen binnen België en Nederland

Geplaatste bestellingen worden binnen 2-6 werkdagen bezorgd, tenzij anders aangegeven.

Retourneren

Je hebt het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te retourneren. Als er iets niet in orde is met jouw product, of als je een klacht hebt over de levering, neem dan contact op met onze klantenservice. We bekijken dan of retourneren en restitutie mogelijk zijn.

Voor het retourneren dien je een stevige kartonnen verzenddoos en, indien mogelijk, de originele verpakking te gebruiken. We adviseren je daarom om onze verzenddoos en de originele verpakking zorgvuldig te openen, zodat je deze indien nodig kunt gebruiken om de bestelling te retourneren.

De kosten voor het retourneren zijn in principe voor jou als koper. Echter, als er door onze schuld bijvoorbeeld een foutieve productomschrijving is, nemen wij de kosten voor het retourneren op ons.

Waar ben je naar op zoek?
Typ het woord dat je wilt zoeken en druk op "enter"